top of page

It all began in Leuven!

Chick 'n Dip is een atypisch quick-serve restaurant dat zich bevindt in de Tiensestraat te Leuven. ​

Kom en ontdek wat Chick 'n Dip jullie te bieden heeft!

 

Na het afronden van zijn studies aan de KU Leuven, tevens de bakermat van oprichter Martijn van Steenis, kon hij geen afscheid nemen van het bruisende horecale(u)ven en daar ontstond het idee van Chick 'n Dip.

Leuven, stad van de gastronomie! Om het ruime horeca-aanbod aan te vullen, gingen we op zoek naar iets unieks, nieuws en gesmaakt door velen: Fried Chicken!

Na een voorbereidingstijd van ongeveer twee jaar, kan het idee eindelijk het licht zien. Chick 'n Dip vervolledigt met zijn menu het huidig aanbod in Leuven en biedt een nog ruimere keuze aan, aan studenten, toeristen, Leuvenaars en iedere liefhebber van een goed stukske kiek! 

Mechelen is een beetje Leuven!

Chick ‘n Dip groeide in Leuven uit tot een succesvol quick-serve restaurant en dat smaakte naar meer!

Al snel kregen we het idee om een tweede vestiging te openen en zochten we de straten van het mooie Mechelen af naar de ideale locatie… en die hebben we gevonden in de Frederik de Merodestraat 30, midden in de bruisende stad!

Tijdens de zomer van 2022 hebben we de locatie verbouwd en voorzien van de nodige luxe om Mechelaars te ontvangen en te bedienen met onze crispy fried chicken.

 

Sinds november 2022 is Chick ’n Dip in Mechelen een feit! Iedereen is van harte welkom om onze smeuïge tenders en frisse dipsauzen te proeven. Onze heerlijke (Halal) fried chicken in boxes of tussen burgers en wraps zijn ideaal om mee te nemen, thuis te laten leveren of ter plaatse te consumeren.

Bij ons kan je terecht voor (Halal) Fried Chicken in alle vormen en maten, tussen burgers, in wraps of met een heerlijke (zoete) aardappelfriet.

Smul van je bestelling ter plaatse, neem het mee of laat het leveren door een van onze partners. 

Tot snel!

bottom of page